Daisypath Friendship tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

21 de jul. 2015

Temps de reflexió...

Si, ja ho se... en començar el curs vaig decidir reprendre el bloc. La veritat és que tenia moltes ganes i molta ilusió, però aquest projecte va haver d'esperar. Aquest curs ha estat especialment dificil i complicat, he tingut molts reptes a superar i poc a poc, les coses han anat millorant, gràcies a un equip que treballa unit amb un objectiu comú.
Ara, ja de vacances, és temps de reflexionar. Venen canvis en la meva vida professional, una altra escola, uns altres companys i uns altres infants, que bensegur m'ajudaran a aprendre moltíssimes coses i a crèixer com a professional i sobretot com a persona.
En aquesta nova oportuniat d'aprendre i crèixer vull incloure el bloc, com a una eina d'expressió i d'intercanvi amb la comunitat educativa del meu punt de vista i de la tasca que vagi fent.
Per començar durant l'estiu tinc la intenció d'endreçar i preparar materials, que compartiré amb vosaltres, així com també compartiré algunes de les activitats que he dut a terme amb els meus alumnes durant aquest curs.
Només em queda donar les gràcies a tots el que no us heu oblidat de mi i m'heu fet costat, en especial agraïr a les meves companyes de cicle el recolzament que m'han fet, en tots els moments difícils. Gràcies Nenes d'Infantil (Núria, Helena, Mª Jose, Montse Ro., Carme, Alícia, Marta, Patri, Lole, Aurora, Monse Ca., Diana i Noelia), heu estat el meu recolzament durant tot el curs. Han estat quatre anys d'aprenentatge compartit amb vosaltres, espero que ens tronem a retrobar com a companyes i conservar la vostra amistat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa els teus comentaris