Daisypath Friendship tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

26 de gen. 2012

Mestres. La nova sèrie de tv3

El 31 de gener s'estrena a les 22:30h
"Mestres" és una sèrie sobre el món de l'escola i l'educació, que mostra com són i què fan els homes i les dones que viuen l'educació a peu d'aula, ara i aquí. Per fer-la, hem visitat escoles i instituts arreu de Catalunya, hem parlat amb mestres i alumnes, i hem viscut al seu costat algunes de les experiències educatives més interessants, modernes i enriquidores que es fan cada dia al nostre voltant.

22 de gen. 2012

Poster sobre L'hivern

En aquest glog que hem fet en el curs "Recursos i estratègies per a l'educació infantil" recollim alguns recursos per treballar l'hivern.

10 eines per a mestres

La tutora del curs que estic realitzant sobre "Recursos i estratègies a l'educació infantil", Isabel Torredemer Pagan ens ha penjat aquest vídeo al moodle del curs. L'he trobat tant interessant, avui dia, i amb tot el que tenim al nostre avast, que considero que hem de perdre la por a l'ordinador i als nous programes, penso que ens faciliten la feina, un cop els coneixes. Així que us animo a que veieu el vídeo i us poseu mans a treballar i a toquitejar l'ordinador....

21 de gen. 2012

Ja ha arribat l'hivern

Hola, mireu què he trobat en el bloc Idees Magistrals, que m'agrada segir de tant en tant, és un power point creat per la Raquel Fernández Carmona, i que està molt bé per a introduir el tema de l'hivern.

Aquesta activitat és un seuit de diaositives relacionades amb l'hivern. L'objectiu principal és introduïr el tema de l'hivern a l'aula. La temporització és d'una sessió de 30  minuts,  per veure les imatges i explicar juntament amb els infants què passa durant l'hivern. El paper dels alumnes consisteix a explicar el que veuen a les imatges. Els recursos necessaris són l'arxiu de diapositives, l'ordinador, el canó i la PDI.

12 de gen. 2012

Minisebran

Al igual que Sebran, Minisebran és un programa dirigit a infants per treballar aspectes matemàtics i de lectoescriptura. Aquest està enfocat a unes edats inferiors, molt útil a P3 i P4, ja que treballa temes d'observació, colors i discriminació de lletres.

Sebran

Sebran és un programa que consta de diferents jocs matemàtics (sumes, restes, multiplicacions, memòria,...) i de llengua (primera lletra, el penjat, pluja de lletres, memory de paraules,...) dirigit sobretot a nens i nenes de P5 i cicle inicial. Es pot descarregar a l'ordinador i permet treballar determinats continguts al racó de l'ordinador de manera individual, ja que s'autocorregeix el propi infant. Ja fa uns quants anys que el vaig descobrir i penso que és una bona troballa. Espero que li pogueu treure molt de profit a les vostres aules.

En Patufet


4 de gen. 2012

La Llegenda del Tió de Nadal

Fa uns dies a l'escola ens van deixar uns llibres de Nadal i un d'ells era aquest  titulat "La Llegenda del Tió de Nadal" un conte de Teodor Garriga i Osca i il·lustrat per Josep Solé, publicat per Dèria editors. Em va agradar la història i vaig pensar que es podia transformar en un video per poder veure a l'aula. Aquí teniu el resultat: