Daisypath Friendship tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

23 d’abr. 2012

Les Tres Bessones i Sant Jordi

Al bloc El Racó dels Nens he trobat un vídeo de la llegenda de Sant Jordi i les Tres Bessones. Aquí us deixo l'enllaç: Les Tres Bessones i Sant Jordi

Te regalo una flor

L'Ana del blog Ana-Reutilizar es útil y divertido m'ha regalat una flor per les 1000 primeres visites al meu blog. Des d'aquí li vull donar les gràcies, ja que és el primer regal que rebo d'un altre blog. Aquí us deixo les flor tan boniques.

També ens deixa aquesta frase per a reflexionar, jo personalment hi estic d'acord, penso que les coses que fem dia a dia no li donem la importància que mereixen, però que la intenció sempre és millorar el nostre voltant:

"NO SOLEMOS DAR INPORTANCIA A LO QUE HACEMOS CADA DÍA , PERO ES LO QUE REALMENTE  TRANSFORMA EL MUNDO QUE NOS RODEA".

10 d’abr. 2012

GRÀCIES A TOTS PER LES PRIMERES 1000 VISITES

Gràcies a tots i totes avui he complert les meves 1000 primeres visites en aquest blog. Qui m'havia de dir que després de començar el blog amb la tecnologia de wordpress al mes d'octubre i exportar-lo a blogger, cap al mes de març, per diversos motius, sobretot de relació amb les xarxes socials, (el blog que tenia era un blog de proves d'un curs de la generalitati estava molt limitat), he de dir que estic molt contenta del canvi. durant aquest últim mes he pogut establir algunes relacions en les xarxes socials, he obert una compte de twiter, una de facebook i començo a tenir seguidors que els interessa allò que faig i m'agrada compartir-ho amb vosaltres. Gràcies a la blogosfera he descobert una altra forma de relació, de comunicació i sobretot de col·laboració que no m'imaginava que pogués existir. Estic molt contenta sobretot de participar en el projecte de Blogs amigos, un projecte fascinant en el que la gent col·labora amb els altres de forma desinteresada compartint la informació de la que disposem i possant-a al servei de tothom quin la pugui necessitar.

Per tot això i per moltes coses més que bensegur em deixo us vull donar les GRACIESSSS!!!!

4 d’abr. 2012

La capsa de les sumes

Al blog El rinconcito de infantil he trobat un article que mostra un material molt xulo per treballar les sumes de forma manipulativa. Ja n'havia sentit a parlar alguna altra vegada, però no l'havia acabat d'etendre, perquè no l'havia vist mai. La Yoli ho explica molt  bé aquí us deixo l'enllaç


Delicious sobre els conills

Hola, tots i totes. Avui m'he posat una estona a revisar tot el material que m'heu enviat gràcies a la col·laboració entre blogs, un projecte fntàstic, m'encanta. Bé he afegit totes les adreces en una mateixa categoria al meu Delicious, que és una aplicació que serveix per tenir tots el enllaços que trobem navegant de forma endreçada, que després no sabem a on hem vist quelcom interessant... doncs aquí podem tenir les adreces ordenades per temes i si ens interessa una mateixa adreça la podem incloure en diferents temes.

Projecte dels conills  Aquí podreu trobar tot el que m'heu proporcionat i allò que vingui després.

A més hi ha altres temàtiques, que estic començant a guadar.

Petons, Carol.