Daisypath Friendship tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

26 de març 2012

Dracs de Sant Jordi

A través del bloc Fent i desfent He arribat a la galeria picassa de Marta García Fernández. Dóna moltes idees xules per fer el Drac de Sant Jordi, n'hi ha de més fàcils i de més el·laborats, així que ja sabeu feu-li un cop d'ull...

Projecte sobre els conills

Fa uns dies, que a l'aula hem començat el projecte del curs després de fer la votació democràtica l'animals escollit per la majoria dels infants ha estat el Conill. Bé ja sé que hi ha molta informació sobre els conills, però si algú vol col·laborar sempre és d'agreïr. Gràcies.

19 de març 2012

Punts de llibre per Sant Jordi

Ja estem pensant en Sant Jordi. A la galeria de Rosario Perejon he trobat una pila de punts de llibre que podem aprofirat pel dia del llibre. Els podem trobar a: Dia del Libro

Mi blog es CO2 neutral

¡Desde hoy YO TAMBIÉN puedo gritar al mundo que mi blog es de impacto cero!
Participando en la iniciativa ecológica promovida por Geniale.es lograré que se plante un árbol en una zona con riesgo de desertificación.

Geniale es la web que reúne y permite hojear online todos los catálogos promocionales DE LAS TIENDAS MÁS CERCANAS A TI.
La iniciativa es muy sencilla: por cada blog o web que se une al proyecto, Geniale se planta un árbol, cuya producción de oxìgeno compensará las emisiones de dióxido de carbono que produce mi blog o web.


Según el Dr. Alexander Wissner-Gross, un activista del medio ambiente y físico de Harvard, una sola página web es responsable de la emisión de 3,6 kg de CO2 de media al año, mientras que un árbol es capaz de absorber 5 kg. El resultado final es a favor del oxígeno: gana mi blog y gana el ambiente.


Geniale.es, a través de la distribución de catálogos en formato electrónico, promueve una filosofía verde enfocada a disminuir el uso y desperdicio de papel para fines comerciales. Los catálogos más importantes y conocidos están disponibles ahora también online, como por ejemplo, Lidl, Ikea, Carrefour, y se pueden consultar no sólo en el ordenador sino también a través de aplicaciones para iPhone e iPad .
Los catálogos son muy fáciles de hojear, como puedes comprobar:

Media Markt -> http://www.geniale.es/folleto/media-markt
Mercadona -> http://www.geniale.es/folleto/mercadona
Eroski -> http://www.geniale.es/folleto/eroski

La iniciativa está teniendo una gran acogida entre los blogger. El objetivo de CO2 Neutral es plantar 1.000 árboles en 12 meses, y hoy, gracias a vuestra ayuda, hemos podido plantar un pequeño bosque que cuenta ya con 300 árboles. Si llegamos a la meta, añadiremos al total de árboles un extra como premio al activismo de los blogger españoles.

Para conocer todos los detalles sobre la iniciativa pincha aquí: http://www.iplantatree.org/project/7

Els projectes de treball a Infantil: Qué es un projecte de treball?

Els projectes de treball a Infantil: Qué es un projecte de treball?: QUÈ SÓN ELS PROJECTES DE TREBALL?       Es tracta d'una metodologia que fa referència a la manera com es proposen, s'aborden i s'elaboren el...

9 de març 2012

Perquè els animals tenen cua?

Hola a l'escola expliquem el conte i us afegeixo la pista d'audio per si el voleu escoltar.

3 de març 2012

Un bon article sobre els racons

Al blog Actividades infantil hi ha publicat un article sobre els racons a l'aula d'infantil que m'ha semblat prou interessant:
  

1 de març 2012

Portes obertes a l'escola Seat de Barcelona

Els meus fills van a l'escola Seat dee Barcelona. Cada any, durant la setmana de portes obertes, fan dues jornades de visita. una per a les noves famílies i una per a les famílies dels alumnes. Tota l'escola treballa al voltant del mateix tema, aquest curs treballen el còmic, i això és el que hem pogut veure:

Família i escola.

4rt debat: Com potenciar el gus per aprendre? Hi participen Joan Domènech, director de l’Escola Fructuós Gelabert de Barcelona, Carme Alemany, cap d’estudis de l’escola El Roure Gros de Santa Eulàlia de Riuprimer i Judit Surroca, membre del Moviment d’Innovació Educativa de Lleida de la RMRP. Modera el debat Vicenç Relats i Casas.


Com aprenem?